Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тази вечер в „Стани богат” – участник, успял да отговори на въпрос за 100 000 лв.

отпечатай новината

15.02.2011 15:40 | Видян 6086 пъти

Тази вечер в „Стани богат” – участник, успял да отговори на въпрос за 100 000 лв.

В „Стани богат” тази вечер ще видим участник, успявал да отговори на въпроси за 50 000 и за 100 000 лева, но не в студиото на Нова ТВ, а ... вкъщи, на дивана. 48-годишният софиянец Крум Плакунов се определя като заядлив, интелигентен и хетеросексуален, но със страх от паяци. Харесва Андрей Слабаков и го подкрепя в мнението му, че „ няма нищо против сексуалната ориентация на другите, стига да не си завират перата в носа му”.

Следващият вторнишки гост, също от София, смята, че мечтите трябва да са недостижими, за да сме щастливи, затова мечтае да завладее света. Максим Делчев определено е имал тежко детство, защото като дете цамбурнал в ... Перловската река. Сега той е на 24 години и работи като координатор на образователни програми в организацията на евреите в България „Шалом”, членува във фенкулба на „Арсенал” в България.

Интересна история носи и първата участничка в „Стани богат” утре. Това, което е преживяла тя, се е случило досега само на още осем жени в целия свят - тежка операция на мозъка, при това по време на бременност. Яна Маринова е търговски представител на фирма за медицинска техника. Обича високите скорости, толкова колкото и това да се лакира. Дори може с едната ръка да изпреварва тир, а с другата да си прави маникюр едновременно. Карала е катамарана на баща си, без да знае как се управлява.

Китарист, рок и метъл фен, Иво Златанов сяда утре вечер последен на стола на богатството. Той е роден в Казанлък преди 31 години, но животът му изцяло е свързан с водата. Капитан е на кораб и управлява най-големия пасажерски такъв - над 3000 бруто тона, занимава се с гребане. Има син на 14 месеца, иска да стане отново баща...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !