Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Веселин Топалов се прибра за участие в Стани Богат

отпечатай новината

22.11.2010 15:20 | Видян 3904 пъти

Веселин Топалов се прибра за участие в Стани Богат

В „Стани богат” утре вечер своето шоу ще продължи министърът на културата Вежди Рашидов. Очният хирург д-р Стойна Маналиева ще разкаже в предаването за емоционалния момент, когато Вежди решава да дари очите на покойни си брат за трансплантацията на пострадал работник от леярен цех в Кърджали. Освен спечелените 5 000 лева в телевизионната игра министър Рашидов ще прибави и свои лични 1000 лева към благородната кауза на „Стани богат”.

Втори на стола на богатството ще се състезава световният шампион по шахмат Веселин Топалов. Гросмайсторът долетя от Испания специално за снимките на интелигентното състезание и ще отбележи един достоен резултат. Пред водещия Топалов ще си спомни за детската си страст към сладоледа и за страха си от Дядо Мраз. За екзотичната чинчила, която преди време отглеждали с брат си в София и за интересни неща от ежедневието си ще сподели световноизвестният шахматист. Оказва се, че само трима българи присъствали на скромната сватба на Топалов на 4 септември тази година в Саламанка, кои са те зрителите ще научат в поредното издание на „Стани богат”. Как се запознава със съпругата си Кристина и как тя приема честите му пътувания ще стане ясно, също така. „Освен че резултатите ми станаха по-лоши след сватбата, друга разлика няма”, разказва шеговито талантливият българин за семейния си живот.

Мениджърът на гросмайстор Веселин Топалов – Силвио Данаилов - президент на Европейския шахматен съюз, ще се включи по телефона в студиото на „Стани богат”. Освен в професионални взаимоотношения двамата шахматисти са свързани и в близко приятелство. Данаилов ще разкрие, че за един от първите турнири на Веско в Испания двамата пътували с кола, която многократно се разваляла по пътя. В цялото приключение с ремонтите на колата двамата накрая се озовали само с 30 евро в Испания и се наложило да се лишат от хотел и да нощуват в нея. Пред Ники Кънчев признатият шахматист ще отговаря на въпроси от област религия, биология, история и география.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !