Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Айдълът Тома чества за първи път Свети Валентин заради Албена

отпечатай новината

14.02.2011 10:20 | Видян 4299 пъти

Айдълът Тома чества за първи път Свети Валентин заради Албена

 „За първи път ще празнувам Свети Валентин. С кого ли? Как с кого? С Албена!” Това си призна без грам колебание победителят във втория сезон на Мюзик Айдъл Тома вчера в мол „Галерия Пловдив”. Досега той с приятели е почитал Свети Трифон Зарезан. Любовта му към Албена Михова, с която направиха незабравими дуети във второто издание на „Великолепната шесторка”, по категоричен начин е сменила приоритетите му. Още по категоричен беше Тома по отношение на Евровизия: „Не, няма да участвам, заяви рокаджията”. Макар и да не взе участие, Албена беше плътно залепена до Тома в поредната му изява в Пловдив. Целувки и милувки разменяше през цялото време влюбената двойка. „Ние сме много ангажирани и още не сме решили къде ще празнуваме Свети Валентин. Като начало на 14 февруари сутринта ще започнем от предаване в btv и после ще му мислим”, каза на свой ред Албена.

Тома пристигна в Пловдив заедно с втората във конкурса Мюзик Айдъл Нора за специален купон, който екипът на мол „Галерия Пловдив” подари безплатно на своите безбройни клиенти за предстоящия празник на влюбените Свети Валентин. Нора и Тома буквално разцепиха тавана на многоетажния търговско-развлекателен комплекс с невероятните си гласове и страстни изпълнения, които накараха публиката да заиграе. А после ръцете им се откачиха от писане на автографи. В истинско шоу се превърна състезанието за многото награди на мола и „Сиенит холдинг”.  Възрастни и деца танцуваха, пяха и отговаряха на въпроси, което им донесе отбрани марки вина, ваучери за ледената пързалка, за стената за катерене, за боулинга. Като на истински конкурс три аматьорки  – случайно избрани от публиката, пяха любими български хитове заедно с шоумена и илюзионист Боби шоу. Голямата награда, излъчена не без участието на публиката, на „Сиенит холдинг”- уикенд за двама в хотел в Банско, спечели Петя Филипова, търговски представител от Пловдив. Тя не е професионален певец, призна си, че си тананика обикновено у дома, и че много обича родопските и македонските народни песни. „Ние само минавахме след пазаруване от тук, където беше шоуто, и решихме да се спрем за мъничко”, каза щастливата Петя.

Купонът по случай 14 февруари не свършва с това шоу. На 13 февруари от 12 часа в източния атриум на мол „Галерия Пловдив” клиенти и гости тропват хорце с ансамбъла за български народни танци „Гео Милев” при Община Пловдив. И отново спектакълът е безплатен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !