Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тома показва новата си група

отпечатай новината

29.10.2009 12:30 | Видян 6122 пъти

Тома показва новата си група

Веднага след като заби на една сцена с тексаските рокери ZZ TOP на столичния стадион Академик на 21 октомври и след първия си гиг в Пловдив на 23 октомври, рок идолът на България Тома се готви за нов смазващ клубен лайв. Концертът ще се състои в Sofia Live Club на 7 ноември, където Тома за първи път ще представи новата си група и в столичен клуб, съобщи yellow.bg.

Момчетата ще забият на живо авторски репертоар от дебютния албум на Тома "Герой", издаден след победата му в Мюзик Айдъл от Вирджиния Рекърдс, включително хит синглите "Герой", "Няма място в теб", както и предстоящия трети сингъл от албума – "Джентълмени" (в оригинал с участието на Дичо).

В Sofia Live Club Тома ще представи няколко китари, измежду които бутиковото му "Indie", уникална китара, произведена в Англия и също толкова уникален "Schecter", направен в Щатите.

Рок героят предвожда новата си банда с членове Емо - бас (eкс PIF, Saint Electrics), Ninyo – барабани (екс-Tornado, дългогодишен студиен музикант, завършил мастъркласа на Милчо Левиев в НБУ и главно изявявал се зад граница) и Ванката – китара (eкс-Aura, Еuroforia, Solaris студент 4-та година тон-режисура в НБУ, добре познат на столичните групари).

В момента Тома и бандата му подготвят нови парчета, които ще могат да бъдат чути и в Angel’s Heart, София на 5 декември и в Мармалад, Пловдив на 10 декември.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !