Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа си подари сайт за рождения ден

отпечатай новината

24.01.2011 12:40 | Видян 14647 пъти | Гласували 1

Андреа си подари сайт за рождения ден

Андреа си подари сайт за рождения ден, който беше вчера. Така родната фолк-красавица навлиза в медийния бизнес. Сайтът ще е светски и ще отразява горещите новинки от страната и чужбина, като амбицията й е интернет медиата да се превърне в българския The Sun. Отделни рубрики ще дообогатяват сайта, чието име засега се пази в тайна.

Фолк-звездата Андреа ще води собствена рубрика и чат – какво е да си говориш с най-актуалната певица онлайн, ще има игри, които ще позволяват на различни късметлий да се срещат с нея на четири очи, ще дава съвети на младите как да станат звезди и т.н.

Стилистите на блондинката Вили и Маури ще водят модната рубрика – най-актуалното, ексцентричното и модерното, което си заслужава да имаме в гардероба.

Освен това Андреа ще гостува в домовете на други родните звезди и ще проследява как се справят те с готвенето.

За първи път в сайт ще има и светско предаване, направено по всички правила на телевизионното излъчване, като продуцент и режисьор ще му е Нина Никол.

На 31-ви януари на гранд-парти в новия пиано-бар Халифа в кв. Иван Вазов, ще бъдат поканени всички журналисти и приятели на Андреа, които заедно ще споделят старта на по-различния сайт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !