Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано

отпечатай новината

26.01.2011 13:00 | Видян 15098 пъти

Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано

Куп звезди се изредиха да изпробват колко е удобна спалнята в стил Луи XIV, която краси шоурума на Варано Премиум. Това се случи на откриването снощи, съобщават от ВИП Корпорация ПР. На удобните мебели, които се предлагат в шоурума станаха свидетели Устата, Ники Кънчев, Андреа, Крум, Антония Петрова, Евгени Минчев, Калин Вельов, Мария Бонева, бизнесдамите Мирела Ненчова от SSG и Славка Занева на Gallerato и много други.

Луксозният мебелен салон е разположен в бившата сграда на Premium Car на бул. “Симеоновско шосе” 11. Крупните бизнесмени, политици и хора на изкуството, дошли на гранд-откриването го определиха като истински рай на мебелите и аксесоарите, а някои го сравниха с грандиозното откриване на Бурж-Ал-Араб, съдейки по забележителния автопарк по време на криза.
   
Собственичките на Варано Премиум Наталия Караянева и Галина Недялкова (носителка на титлата Мисис България 2008) благодариха на гостите и журналистите за присъствието им, като споделиха, че се надяват всеки един поне веднъж да стане техен клиент.
  
Водеща на вечерта бе Нина Никол, която разигра звездна томбола с много награди. По време на събитието върху дизайнерското кресло, специално избрано за Варано от г-жа Кавалли - собственичката на едноимената марка, позираха носителките на титли Милена Шаркова и Цвети Разложка, в роклите на Роберто Кавалли от бутик Подиум.
  
Както винаги досега, без да изневерява на високия си клас, шоурумът предлага изискани класически и неокласически колекции, както и нови за България известни италиански марки за модерно обзавеждане - Busnelli, Cinova, VG, Meta и Novellini. Те се отличават с уникален модерен дизайн, класа и в същото време с приемлива цена.

Единствено в Premium Varano се предлагат и продуктите на емблематичната фабрика за плочки Sant’Agostino, която е “Прада” в света на плочките и керамиката. Особено актуални са техните дизайнерски серии за така модерните бани от мрамор, оникс и гранит.

Само на откриването гостите видяха емблематични експонати на най-известните италиански дизайнери на фабриките Флос, Бизаца, Каталано, Геси, Келини, Новелини, Ви Джи. Същата вечер гостите имаха възможност да закупят някои мебели на специална цена с благотоворителна цел, като  финал на събитието „Да Освободим Италианския Дизайн в помощ на нуждаещите се български деца” под патронажа на Casa Sicilia и посланика на Италия. Началото му беше поставено на 21-ви януари  от Елмира Рачева, собственичка на Ал.Ба Дизайн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !