Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Нов звезден фолк-маратон с Борис Дали, Андреа и Илиян

отпечатай новината

24.01.2011 10:40 | Видян 15399 пъти | Гласували 1

Нов звезден фолк-маратон с Борис Дали, Андреа и Илиян

На 25 януари (вторник), любимецът на дамите Борис Дали ще даде старт на третата седмица от празничния фолк маратон в най-новия и ултрамодерен клуб в столицата – Club Playhouse. По случай своето бляскаво откриване в началото на януари, най-актуалното заведение в нощна София обещава да забавлява гостите си през целия месец, с тройна доза музикални изненади и звездни гостувания.

В три последователни дни всяка седмица, на сцената на екстравагантният клуб досега се изявиха някои от най - популярните поп-фолк звезди, сред които Галена, Преслава, Камелия, Тони Стораро, ДесиСлава, Милко Калайджиев и Мира. Третата празнична седмица в Club Playhouse ще стартира от вторник вечер (25.01) с изпълнителя на мега хита "Пиян” – Борис Дали.

Същата вечер, екстравагантният нощен клуб в Студентски град, ще бъде домакин на стилно светско парти по повод излизането на втория брой на новото мъжко списание “Mr.BIG”. В сряда (26.01), микрофона ще хване скандалната Андреа, а четвъртък (27.01) е денят на фолк-тупалката Илиян, с когото ще бъде сложена и точката за финал на фолк-маратона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !