Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Калин Вельов: Познавам жените по това дали предпочитат каравана или петзвезден хотел

отпечатай новината

29.12.2010 11:30 | Видян 5127 пъти

Калин Вельов: Познавам жените по това дали предпочитат каравана или петзвезден хотел

Първият анимационен водещ у нас – магарето  Марк О`Селски, посрещна в студиото на „На инат” по ТВ7 музиканта Калин Вельов.

Вельов е работил с повечето от популярните певци у нас и затова първият въпрос към него беше лесно ли се работи със звездите в България. Той отговори бързо и категорично с ДА и добави: „С някои се изисква по-специален подход, но като цяло е лесно и забавно.”
По време на разговора водещият не можа да не полюбопитства дали в момента до Калин Вельов има жена. Отрицателният отговор, който гостът даде, според Марк О’Селски е зарадвал многото почитателки на Калин. Перкусионистът добави, че лятото почива на море с караваната и мотора си. По това дали момичетата предпочитат петзвезден хотел или караваната той разбирал коя е подходящата за него. „Усмихната, с чувство за хумор, приветлива, филосовски настроена и секси”, така чаровният перкусионист описа представата си за жената с главно Ж.

Гостът сподели, че има хора, които са се вживели в ролята си на звезди и си въобразяват, че са големи величия. Когато обаче излязат извън България разбират колко е голям света.
Двамата не пропуснаха да обсъдят и много актуалната напоследък тема с продажбата и разпространението на албумите на родните певци. Марк попита дали това е най-големият проблем на родната музика. „Темата е дълга и дълбока. Талантливи певци има много, но творците се дръпнаха от писането на песни. Явно не са насърчавани достатъчно”, бе коментарът на Калин Вельов.
На финала на интервюто Калин Вельов изпя последното си парче „Искам”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !