Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калин Вельов пристана на Вики от "Мастило"

отпечатай новината

04.08.2010 13:20 | Видян 5971 пъти

Калин Вельов пристана на Вики от

Калин Вельов не устоя на чара на Вики. Перкусионистът прие поканата и вече е зад барабаните на "Мастило". Той харесва музиката на бандата, освен това Вики и Десо са му добри приятели, така че спойката станала бързо и безпроблемно.

Калин вече свири с бандата, като най-близката им изява е на 5 август в клуб "Мармалад" в Свети Влас. През септември се подготвя нещо по-грандиозно, но все още сигурни уговорки няма.

Музикантското привличане между Вельов и "Мастило" станало, докато перкусионистът записвал първия си самостоятелен поп албум "Две лица" в студиото на Мага. Там Десо често се подвизавал, заговорили се и от дума на дума решили да работят заедно. Бандата е с ядро Вики и Десо, а басистът и барабанистът са "плаващи".

Времето ще покаже дали Калин ще се задържи постоянно в състава им. Той влязъл в час с репертоара на групата само за месец, защото следи творчеството й и определено му се кефи.

За разлика от другите си проекти Калин ще удря барабаните в по-рок стил. Това не е първото му хамелеонско превъплъщение в музиката.
Свирил е с "Медикус", Дони и Момчил, "Акага". Успоредно се занимава с проекта си "Тумбаито", с които има лятно турне.

Източник: "Стандарт"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !