Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Dillan подарява нова песен и клип за Студентския празник

отпечатай новината

08.12.2010 16:00 | Видян 4450 пъти

Dillan подарява нова песен и клип за Студентския празник

Dillan спази обещанието си и днес, навръх Студентския празник зарадва почитателите си с новата си песен „Не си обичана” и видеото към нея, което вече  се  върти в ефира на Фен ТВ.

Младата надежда на Diapason Records е готов с парчето и клипа от известно време, но предпочете да го презентира точно на 8 декември. „В Diapason Records стана нещо като традиция да пускаме песен на Студентския празник. Миналата година беше „Отличен (6)” на Тони Стораро. Парчето имаше невероятен успех. Надявам се тази дата да донесе късмет и на мен. Дано и моята песен се радва на толкова популярност.”, сподели гласовитият пловдивчанин.

Песента „Не си обичана”, която е по музика на известния гръцки композитор Фивос, аранжимент на Даниел Ганев и текст на Диян Георгиев, има модерно дискотечно звучене и със сигурност притежава потенциала да се превърне в един от хитовете този сезон.

Атрактивното видео, което вече се върти в ефира на Фен ТВ, е заснето в столичното заведение Night Flight. В почти всички кадри новият секссимвол на попфолка си партнира с три чаровни момичета. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.

ВИДЕО!!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !