Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Драго Драганов: „Изявленията на Миро са Дрън, дрън ярина”

отпечатай новината

19.11.2010 10:20 | Видян 4048 пъти

Драго Драганов: „Изявленията на Миро са Дрън, дрън ярина”

В сряда вечер специален гост в „На инат” по ТВ7 бе Драго Драганов, по-известен като „Драго – Чая”.
Основен акцент в разговора бе темата  за скандалите около Евровизия и сензационните твърдения на Миро, който смята конкурса за изцяло политически и заяви, че Елица и Стунджи са имали шанс да спечелят с подкрепата на президента Първанов. Според Миро това, че България не разполага със зала, в която да се проведе конкурсът, ги е оставило на 5-то място. 

„Твърденията бяха изречени в предаване, в което Миро беше поканен да промотира новия си сингъл. Аз не съм щатен ПР на Миро и нямах намерение да давам отговор на каквито и да е неща, подкрепящи кампанията за промотиране на новия му сингъл.”  Явно афектиран от тази история Драго продължи: „На твоя език, Марк О’Селски, тези приказки са „Дрън, дрън ярина.”

Относно твърденията на Миро, че е осъществено обаждане със запитване дали в България има зала, в която да се реализира конкурса Евровизия, Драго коментира: „Това е изключително несериозно и раздухването на подобни неща говори за изключително ниското ниво  на журналистиката в България”.
Драго сподели също, че в Осло не е имало скандали в екипа и бе категоричен, че тази година ще има Евровизия и няма вариант България да бъде дисквалифицирана от конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !