Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Айдълът Иван набута хотела с 420 лв.

отпечатай новината

11.04.2008 12:53 | Видян 12322 пъти | Гласували 5

Айдълът Иван набута хотела с 420 лв.

Вече изгоненият от Music Idol Иван Ангелов не пропусна да си покаже рогата и в хотела, в който беше преместен, пише “Експрес”.
Айтоската гордост успя да навърти бомбастичната телефонна сметка от стаята си в “Хемус”, която няма изглед да се плати.
Ангелов дължи 420 лв. и 84 ст. за телефон, споделят служители от хотела. Иван споделя, че сметката е натрупана от разговори с фенки. Явно телефонната любов е била доста успешна за айдъла, защото веднага след изгонването му сайтовете за обмен на видео клипове загряха, а коментарите с женски никове се обединяваха около заключението, че рейтингът на реалитито щяло да падне заради липсата на Иван.
Иначе заради завишената сметка телефонът му бил отрязан още на 4 април. Оттогава от рецепцията го издирват, за да си плати. От шоуто пък категорично заявили, че няма да дават пари за разговорите на Иван. След като отношенията му с продуцентите Иван и Андрей се обтегнаха, не е ясно дали те ще покрият и нощувките му. Те са на обща стойност от 1230 лева и все още стоят неплатени.
Ангелов беше изгонен от Music Idol в сряда вечерта след като 63% от зрителите гласуваха “за” той да напусне шоуто. Подобен вот е прецедент в световната история на шоуто. Не се е случвало и участник в него да избяга от концерт, както стана с MTV концерта в понеделник с Иван.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !