Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Изгониха Иван, отговор на смс-и с 1 час закъснение

отпечатай новината

09.04.2008 14:13 | Видян 11016 пъти | Гласували 9

Изгониха Иван, отговор на смс-и с 1 час закъснение

Шоуменът на "Мюзик Айдъл" Иван беше изгонен от предаването. След другарски съд айтоският тарикат си тръгна по волята на 65% от гласувалите, обявиха водещите. Дали вота си "за" него обаче показаха ответните съобщения от мобилен оператор. Странно защо те не идват веднага, както при други гласувания, а с час закъснение при изпратилите ги. дали тези гласове са отчетени и колко са те? Този въпрос остава да виси над изгонването.

Майтапчията се появи във видимо подпийнал вид. Това е второто му пиянство пред един народ, след като по същите неуважителни причини идолът отсъства от шоуто в понеделник, което стана и причина за линча над него. 

Напих се с “Джони Уокър” с червен етикет, казах, че си тръгвам и го направих, обяснява пред “Труд” участникът в “Мюзик Айдъл” Иван Ангелов.

Вместо да се яви на сцената на шоуто в понеделник, шантавият участник изпял “Да те жадувам” на Сигнал на парти на Медицинския университет. Броени часове след присъствието на Иван на университетския купон в интернет се появили любителски клипчета с него, което за по-малко от 15 часа е видяно над 10 0000 пъти. Сумата, която е получил айдъла за участието си е 1000 лв. Това обаче е в пративоречие с договора, който участникът в шоуто е подписал във връзка с предаването.

Вчера сценаристите на втория “Мюзик Айдъл” обмисляха какво да правят с Иван. След обсъждането възможностите били две – или да го изгонят, или да дадат на зрителите правото да решат съдбата му.

За никой не е тайна, че Иван наистина успява да прави шоу. Скандалните му прояви обаче запленяват девойките и освен многобройните си почитателки той вече има няколко предложения за брак. Самият Иван споделя, че аудиторията го обожава.

“900 000 SMS-а са пратени за мен за 6 часа”, заяви с гордост айдъла, след като сподели, че лично е направил проверката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !