Деси Димитрова остана без бански в...

Деси Димитрова накара гърците да се размечтаят....

Първи трейлър на Домът на Gucci

Този ноември номинираният за „Оскар“ именит...

МИРО В ГОРЕЩО: ЗАД КАМПАНИЯТА НА ЕЛИЦА И СТУНДЖИ СТОЕШЕ ГОТИН ДЪРЖАВЕН МЪЖ!

отпечатай новината

12.11.2010 12:20 | Видян 6999 пъти | Гласували 1

МИРО В ГОРЕЩО: ЗАД КАМПАНИЯТА НА ЕЛИЦА И СТУНДЖИ СТОЕШЕ ГОТИН ДЪРЖАВЕН МЪЖ!

Тази събота, 13 ноември, от 22:20 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Миро, който за пръв път разказва подробно за участието си на “Евровизия” и разкрива доста тайни около самия конкурс.

“Зад кампанията на Елица и Стунджи стоеше един много готин държавен мъж – Президентът!” – твърди Миро и разказва за срещата си с Георги Първанов по повод участието си в “Евровизия”. Миро разкрива и един неизвестен до момента факт – в годината, в която Елица и Стоян се класират пети, в България е имало телефонно обаждане с въпроса дали разполагаме със зала, в която може да бъде проведена “Евровизия”. Отговорът е, че не разполагаме. “Е, заради това са на 5-то място! Защото трябваше да са първи!” – казва Миро.

“Евровизия” е чудесна форма на дипломация – там се състезава държавата, а не човекът!” – казва Миро и признава, че той лично е спечелил от участието си в конкурса, защото след него има две предложения – едното няма да приеме, но второто го обмисля и то може да го направи известен по света.

За пръв път в “Горещо” Миро говори за вярата си. На 13-годишна възраст той решава, че трябва да намери кой точно е Бог. “Започнах моето издирване – попрочетох малко от Корана, имах приятели, които се занимават с йога – и там съм се интересувал доста. Попаднах на едни приятели, които ми казаха, че техен приятел – йога – в момента е християнин-протестант и е решил, че това е истината.” Миро се свързва с тях и така открива протестантството. “Протестант означава, че ние не вярваме в сградата. Аз вярвам в чистата вяра, в Бог, вярвам, че когато се съберем 4 човека в името на Бог, ние вече сме църква... Да си протестант е доста отговорно.”

Миро разказва как преди четири години на баща му откриват много развита форма на рак на стомаха. Следва бърза операция с много неясен изход. “Баща ми е атеист до мозъка на костите си – в онзи момент стисна здраво вярата, повярва, че може да се оправи и е жив и здрав и до ден днешен.”

ВИДЕО АНОНС!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !