Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

МИРО СЕ СКРИ ОТ СВЕТА

отпечатай новината

16.10.2010 09:00 | Видян 5257 пъти

МИРО СЕ СКРИ ОТ СВЕТА

Ако се вярва на клюката поп певеца Миро все още не е излязал от дълбоката депресия, която преживя заради провала си на Евровизия.  Според злобари той се е отдал на алкохолни нощи и нищо друго не го интересувало. През деня се бил покривал в апартамента си и се чувствал ужасно самотен, почти не комуникирал с никого. Други източници твърдят, че той нямал никакви участия и това също му тежало. Финансовото му състояние  не било цветущо поради липса на ангажименти.

Други близки до бившата половинка на дует Каризма, пък смело заявяват, че музикантът е потънал и в дългове. Мълвата разнася, че той дължал пари на няколко места. Средствата били вложени в подготовката за престижния конкурс. Веднага след Евровизия Миро се скри в Кипър и замина за курорта само в компанията на двама свои приятели.

Любопитното е, че неотдавна изпълнителят на Ангел си ти имал участие в пиано бара на известен морски курорт, където изнесъл двучасов концерт. Този път той бил доста любезен със своите фенове и дори изпълнил парчета по тяхно желание. След това се снимал и раздавал автографи. Поведението му е повече от необичайно, имайки впредвид, че преди това изпълнителят понякога се държеше доста надменно с почитателите си. Цяла нощ звездата била на минерална вода и фрешове и не близнал и капка алкохол.

Близки до Миро твърдят, че той готви ответен удар и смята да се завърне с нов проект, с който да си върне позициите на родната музикална сцена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !