Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мила Рангелова с модерна версия на „Пара бере киселец”

отпечатай новината

10.11.2010 09:40 | Видян 3684 пъти

Мила Рангелова с модерна версия на „Пара бере киселец”

„Пара бере киселец” е вторият проект на младата надежда Мила Рангелова, който носи различно и новаторско звучене. Видеоклипът към песента ще се завърти днес в ефира на Фен ТВ, а до броени дни и по Фолклор ТВ.

Изпълнителката на Diapason Records изненадва всички почитатели на фолклорния жанр, поднасяйки популярната македонска песен „Пара бере киселец” в нетипичен и модерен вариант. Изключителното звучене е дело на Бобан Мойсовски, който направи и аранжимента на дебютния й проект „Под яворот”.

„Много исках да изпея „Пара бере киселец”, но в различен стил. До момента сме я чували само с автентични аранжименти, а идеята ми е песента да бъде насочена към младото поколение. По мои наблюдения в последно време отново се засилва интересът към фолклорния жанр, което само може да ме радва. Закърмена съм с тази музика и смятам да продължавам да радвам хората с интересни народни песни със съвременно звучене.”, обяснява Мила Рангелова.

Видеото към „Пара бере киселец” е заснето на Дряновския манастир, а в него участват и танцьорите от ансамбъл „Чинари”. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.
Не пропускайте „Пара бере киселец” на Мила Рангелова от днес в ефира на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !