Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тежки 24 часа на пътя за Ивена

отпечатай новината

09.11.2010 17:40 | Видян 8403 пъти

Тежки 24 часа на пътя за Ивена

Ивена стана жертва на два пътни инцидента за по-малко от денонощие. В навечерието на празника Св. Архангел Михаил певицата пътувала към Варна за участие. На магистралата между Велико Търново и Шумен обаче констатирала, че има проблем с колата. Оказало се, че е счупила джанта и се наложило пътна помощ да я превози до морската столица.

Като истински професионалист Ивена с нищо не показала на дошлите да се забавляват в заведението, в което гостувала, че са я сполетели несполуки. Тя  направила страхотен купон, който продължил до сутринта. След това обаче веднага се заела да търси сервиз, където да смени джантата, за да може да се прибере в София. Певицата била поела ангажимент да даде интервю за вестник ''Седмичен труд'' заедно с Джина Стоева същия ден.

За да не закъснее, изпълнителката на ''Ара мюзик'' изобщо не се отбила до вкъщи, за да си остави багажа, и направо се насочила към редакцията на вестника, без да е спала и минута дори. Паркирала в локалното платно на бул. ''Цариградско шосе'', точно срещу Националната художествена академия и се отправила към полиграфическия комбинат ''Д. Благоев''.

След интервюто обаче я чакала неприятна изненада. Едното задно стъкло на автомобила й било разбито. Певицата била оставила на седалката всичко от участието й предната вечер, тъй като багажникът й бил зает от счупената джанта. Крадците отмъкнали лаптоп със синбеците на песните й, два сценични тоалета, един чифт маркови ботуши и куфарче със скъпи гримове и козметика.

След първоначалния шок, Ивена заключила, че все пак загубите са само материални и на християнския празник трябва да е благодарна, че се е отървала жива и здрава от инцидентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !