Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Илиев: Обидно ми е да ме наричат манекен

отпечатай новината

28.10.2010 12:45 | Видян 9503 пъти | Гласували 2

Ники Илиев: Обидно ми е да ме наричат манекен

Г-н Илиев, участвали сте и в много чужди продукции. Може ли да сравните нивото на киното зад граница с нашето?

В български филми не съм участвал много, снимал съм повече сериали. В чужбина нивото е по-високо, но пък е различно. Като цяло българските филми са много зле и никои не ги гледа.

Не веднъж сте казвал, че сте много притеснителен. Това пречи ли ви в работата?

Пречеше ми в началото, но успях да го преодолея. Може би с течение на времето и опита се отпуснах и вече не ми прави впечатление.

Обидно ли ви е да Ви сравняват с манекен?

В България го правят по обиден начин, така че да - обидно ми е. Когато ме нарекат манекен, го правят с цел да ме наранят, а не да ме изтъкнат по някакъв начин. Отдавна съм загърбил тази професия, още преди 5-6 години приключих.

Получавали ли сте еротични предложения от мъже и какво е мнението ви за гейовете?

Получавал съм, но преди време, като бях по-малък. Бях около 19-20 годишен. Това никога не ме е притеснявало. Хората са свободни да правят каквото си искат и нямам нищо против гейовете. Това което ме дразни е, че става малко като поза, парадират с това че са различни, което не ми харесва. В крайна сметка няма значение дали си хомо или хетеро.

Говори се, че ще се снимате в Стъклен дом?

Сигурно през ден ме питат за това, няма нищо вярно. От Стъклен дом не са ми се обаждали и предполагам, че няма и да ми се обадят, защото Нова телевизия и БТВ са кръвни врагове. Всички, които сме участвали или поне в началото сме били в Забранена любов, няма как да бъдем в Стъклен дом.

Защо спират Забранена любов?

Сериите ги заснехме още миналата година и няма как да не ги излъчат. В момента вървят стари епизоди. Заснехме 300 серии и филмът наистина е спрян, но от към снимане, а не от към излъчване.

Това със сигурност ще се отрази на финансовото Ви състояние.

Няма как да не се отрази. Аз година и половина снимах и бях на твърда заплата, съответно други ангажименти не можехме да поемаме. И малко трудно тръгнаха нещата. Имам предложения за работа, снимам един американски филм. Обикалям из страната, участвам в представления.

Имате ли да получавате още пари от сериала?

Не, всичко са ми изплатили, както сме се договорили. Нямам проблеми в това отношение.

След като снимките на Забранена любов са преустановени, ще издадете ли каква заплата сте прибирал?

Няма как да ви кажа такова нещо, най-малкото не е етично. А в крайна сметка, хората това не ги интересува.

Бихте ли се върнали като водещ на ТВ екрана?

Не. Имах предложения за конкурси и събития, но ги отказах и не мисля да се връщам на екран. Има си хора, които могат и искат да водят, нека те да се занимават с това.

Коя е първата ви любов?

Първата ми любов беше киното. Като дете гледах Междузвездни войни, Индиана Джоунс и реших, че искам да съм въвлечен в нещо такова, като порасна.

Свикнахте ли с определението, че сте плейбой?

Аз никога не съм бил плейбой, никога не съм се справял добре в тази област. Едва ли бих могъл да бъда. Понякога го възприемам като шега, защото аз не съм такъв тип човек. Да си плейбой трябва просто да си роден такъв, да притежаваш такъв талант, ако може да се нарече така. Аз съм много затворен човек и това не е моят стил.

 

автор: Деница Бобева

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !