Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ники Илиев от есента в Стъклен дом?

отпечатай новината

17.07.2010 09:00 | Видян 9772 пъти | Гласували 1

Ники Илиев от есента в Стъклен дом?

В СЛАВА вече ви разказахме за неочакваните обрати, които очакват зрителите на сериала Стъклен дом от есента.

Продуцентите на лентата вече обявиха, че в новите епизоди сюжетът ще се върти около непознат до момента герой, чиято личност ще дебютира в поредицата. Персонажът със сигурност ще бъде изпълнен от популярен млад, български актьор. Но от екипа упорито крият името на звездата. В публичното пространство вече се спряга името на Ники Илиев, който е един от главните герои в конкурентната сага Забранена любов, която се излъчва по Нова ТВ. Ако приеме ролята в Стъклен дом, Ники ще си партнира с вуйчо си Георги Кадурин, който играе един от собствениците на мола.

Другите имена, които циркулират в медиите са тези на Асен Блатечки, Деян Донков и дори водещия на тв предаване Таблоид Митко Павлов.

Новият герой ще е основната фигура в сценария, завземайки тази чест от досегашната звезда Калин Врачански, който играе ролята на Камен.

На преден план ще излезе и легендата на родното кино Стефан Данаилов, чийто герой Димитър Касабов ще се завърне от Лондон и ще поеме отново нещата в свои ръце. Дали ще има още изненади ни предстои да разберем от Стъклен дом, чийто втори сезон ще се върти в ефира на бТВ всеки делничен ден от септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !