Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия се завръща от голямото Щатско турне и веднага се залавя за работа

отпечатай новината

12.10.2010 16:20 | Видян 13459 пъти

Анелия се завръща от голямото Щатско турне и веднага се залавя за работа

След повече от месец в Щатите и Канада, топ изпълнителката на "Пайнер" се завръща от турнето си “Анелия US Tour 2010″, което предизвика фурор сред българската общност. Анелия пристига утре по обяд с полет от Париж. Дългото отсъствие на певицата провокира феновете й да организират мило посрещане на летището в София.

12 концерта изнесе звездата във Вашингтон, Ню Йорк, Атлантик Сити, Чикаго, Лас Вегас, Тампа, Бостън и в Торонто и Монреал, Канада. Последният в Атланта завърши турнето достойно на голяма сцена и с препълнена зала. Най-щастливи останаха нашите сънародници в Чикаго, пред които Анелия представи цели три спектакъла с най-големите си хитове. На изявите  Анелия не пропусна да промотира и най-новата си песен "Раздялата", която фенове разпространиха в интернет с лайв версия от един от концертите й в Америка. Именно видеоклипа на това парче ще бъде сниман дни след като фолк дивата се прибере в България.

Екипът на режисьора Ники Нанков вече е набелязал идеи и локации за снимки, остава Анелия да ги одобри и снимачният процес да започне. Хитовата изпълнителка отново ще провокира почитателите на попфолк ритмите и не само. За по-различната визия, брюнетката е избрала уникални тоалети и бижута от шопинга си в Ню Йорк, където отдели цял ден за обиколки на авенютата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !