Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Димитър Рачков с нова работа: обслужва клиенти на каса на "blizoo"

отпечатай новината

11.10.2010 12:20 | Видян 6352 пъти

Димитър Рачков с нова работа: обслужва клиенти на каса на

Димитър Рачков смени работата си за един ден. Той обслужваше клиентите на новата каса на blizoo в The Mall на Цариградско шосе. „Господарят на ефира” се справяше много добре с продажбите на новото гише, споделиха клиенти на blizoo, дошли да подпишат договори или да си платят сметката.

Всички нови клиенти на телеком оператора blizoo, подписали договори на новата каса в рамките на следващия месец ще участват в томбола за голямите награди 32-инчов плазмен телевизор Sony и игра Sony Playstation. В томболата ще участва всеки, подписал договор на щанда на blizoo в The Mall между 10-ти октомври и 10-ти ноември 2010 г. Печелившите ще бъдат обявени на 13-ти ноември на www.blizoo.bg.

„Новият щанд в The Mall е създаден от архитектурно студио и е първият с тази уникална дизайнерска визия. Съвсем скоро всички обекти на blizoo ще следват линията на изчистеност и модерни форми, която демонстрира откритост и прозрачност към клиентите ни, в синхрон с корпоративните ни ценности”, каза Димитър Радев, Главен маркетинг директор на blizoo.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !