Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мулатка задява Рачкур в Ескейп Модабар

отпечатай новината

27.09.2010 14:00 | Видян 6795 пъти | Гласували 1

Мулатка задява Рачкур в Ескейп Модабар

На 23.09. в Пловдив стартира грандиозно парти организирано от собствениците на най-гъзарското заведение извън София: „Ескейп Модабар” – Деан Найденов и Красимир Пешев! Те бяха поканили най-атрактивния и талантлив български актьор в момента Димитър Рачков, който забавлява гостите над два часа, което е повече от стандартната му програма.

Водещият представи VIP гостите на партито: Митко се заигра с Мис „Естествен бюст” , коронована предната вечер в София. Това бе първата й светска изява, на която я придружаваше организаторката на конкурса – Патриция Кирилова. Девойката с най-сочен естествен бюст се казва Синтия Котис и има роднинска връзка с Нигерия. Въпреки манекенския си ръст от 1.80, все още е ученичка в софийска гимназия. Знойна мулатка дълго ухажваше с очи Рачков, но не беше само тя.  Мацките  бяха допълнително окрилени от факта, че Рачков дойде в култовия пловдивски клуб без половинката си Мария Игнатова. Той бе в компанията на продуцента си Джуди Халваджиян, който също се присъедини към купона без половинката си. След края на участието на Рачков – двамата отпрашиха сами за София.

Звездата на вечерта несъмнено беше – плеймейтката Златка Димитрова – Черната Златка. Златка бе с приятелката си Гери Аролска – Playmate 2008. Странно, но Аролска пристигна в компанията на господин, с когото цяла вечер се държаха за ръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !