Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

В кухнята с Вероника

отпечатай новината

23.08.2010 09:20 | Видян 10900 пъти

В кухнята с Вероника

Поп фолк изпълнителката Вероника, чиято музикална кариера стартира още през 2000-та година , е показвала неведнъж, че не е типичната фолк дива . Чаровната брюнетка, която вече почти 7 години живее в Бургас и е  щастливо омъжена за любовта на живота си , винаги е страняла от скандалния имидж , светския живот и парада на лукс и суета .

 Съвсем скоро стана ясно, че певицата вече няколко месеца развива свой собствен интернет блог, в който изкушава хората с кулинарните си произведения. Без никой да подозира кой всъщност стои зад никнейма на създателя на блог  "Ginger Cookies " ,Вероника много бързо успява да го развие като става позната на кулинарните ценители под псевдонима Джинджър .

Преди няколко дни по покана за гостуване , отправена към нея от друг кулинарен блог, тайното "  второ аз " на Вероника излезе наяве . Всеки , който посети блога й  , ще се изуми от кулинарните й възможности . За около 3 месеца, тя е успяла да приготви близо 150 рецепти, а резултатите са завидни, сякаш сътворени от утвърдени имена в готварството .Очевидно е , че това в момента е най-голямата страст на бургазлийката , която , както самата тя споделя , има намерение да развива съвсем сериозно и занапред.

В блога на Вероника може да се намери за всекиго по нещо - от декорирани сладкиши, торти и специалитети , до хлябове и пити, които за много жени е непосилно
да приготвят .Вероника  ни разкри, че скоро блогът е станал част от официален сайт на адрес www.gingercookies.eu , към който скоро ще бъде открит и онлайн магазин , в който всеки един фен на кулинарията ще може да намери интересни неща, които не се срещат по родните магазини и супермаркети. Съвсем обзета от страстта си, сега Вероника мечтае не за скъпи коли и бижута, а за собствен ресторант в Бургас, който  да отвори някой ден и да предлага авторски и утвърдени рецепти , приготвени с много желание и любов.А защо не и за собствено кулинарно телевизионно предаване ?

„Най-близките ми хора постоянно ме насърчават за нещо такова, повечето от тях са на мнение, че трябва да продължавам .Не се взимам на сериозно , нямам претенциите, че съм професионалист в тази насока, просто обичам да творя и по този начин ! ” – споделя тя , докато ни сервира парче  „Медовик”, който се оказа особено интересен не само за нас, но и за домашния любимец на певицата, 9 месечният котарак Виски.Очаровани и добре похапнали , разбираме, че освен новата си кулинарна страст,  Вероника не е забравила и музикалната си кариера и скоро предстоят снимките
 на новата й песен „Последният ангел”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !