Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Закопчаха зетя на Цеци Красимирова

отпечатай новината

12.08.2010 15:40 | Видян 8349 пъти

Закопчаха зетя на Цеци Красимирова

Зетят на манекенката Цеци Красимирова Генчо Романски бе арестуван при спецакция в къмпинг "Арапя".

Криминално проявеният мъж, който е женен за сестрата на Цеци - Даниела, бе закопчан, докато вечерял в бистро край морето. Барети нахлули в кръчмата малко след 23 часа и проснали Романски по очи на пода. "Акцията не е показна, а взехме мерки, защото очаквахме съпротива", обясниха от МВР. Очаква се днес Романски да бъде преместен в столицата.

"На почивка съм, кажете какво искате", заяви кратко по телефона вчера манекенката Цеци Красимирова и затвори. По-късно любезен младеж вдигна телефона на брюнетката и обясни, че тя е в чужбина и няма как да се обади.

Зетят й Романски бе обявен за общодържавно издирване още миналата година. Той е смятан за част от групата на сочения за наркобос Златомир Иванов - Златко Баретата. Разследващите са категорични, че през изминалите 12 месеца Романски се е криел под чужда самоличност.

При ареста му в него са открити фалшиви лична карта и шофьорска книжка. Това му е помогнало успешно да се укрива близо година. Всъщност арестът на известния с прякора Радо мъж станал случайно. За негов лош късмет в същия къмпинг почивали и полицаи, които го разпознали и звъннали на колегите си. Предполага се, че през по-голямата част от времето Романски се е укривал на вилата си в царевското село Бродилово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !