Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Свалят Цеци Красимирова и Лили от тв ефира?

отпечатай новината

14.06.2010 17:20 | Видян 8536 пъти

Свалят Цеци Красимирова и Лили от тв ефира?

На редакционния мейл получихме прес съобщение, в което се твърди, че предаването “Високи токчета” по Нова телевизия е свалено от тв ефир.
СЛАВА се свърза с пиарката на продукцията, която заяви, че в момента предаването е в лятна ваканция и че от есента ще продължи излъчването му. Иначе модното шоу до момента имаше само две излъчвания. Една от неговите водещи бе манекенката Цеци Красимирова, а рубрика трябваше да има и естрадната прима Лили Иванова.
Ето и пълният текст на полученото писмо:

"Високи токчета - най-краткия опит за летене в телевизионния ефир"

Опита на позастаряли манекенки от провинциата да се качат на "Високи токчета" в столицата се провали. Някои от тях, показаха, че все още прескачат трамвайната линия. Експеримента да се направи предаване от бивши модели не успя и атаката на манекенки към националния ефир има шанс да свърши, защото телевзиите май ще осъзнаят, че българския зрител не е чак толкова глупав. Уникалното телевизионно творение може да се нарече "Най-краткия опит за летене" в телевизионния бизнес - само два пъти високите токчета дефилирахара по ефира. Очевидния непрофесионализъм на екипа на предаването учуди всички в бранша. Остава енигма как една национална телевизия си позволява така да експерементира със зрителите си. След появата на тези водещи, като чели по-лесно приемаме провокацията на Биг Брадър - защото колкото и да ни дразни, все пак е професионално изпълнена и по един извратен начин приковава вниманието.

Заподозираме, че Нова направи това като показно на зрителите и СЕМ - ако не харесвате социалните ни провокации - ето ви "Високи токчета". Получава се нещо като телевизионно "китайско отмъщение".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !