Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Тони Стораро пуска балкански хит

отпечатай новината

08.07.2010 15:20 | Видян 4068 пъти

Тони Стораро пуска балкански хит

Новото парче на Тони Стораро „Какво направи с мен?” вече е факт. От днес то ще се завърти в радиоефира и по заведенията в страната. Мегазвездата на Diapason Records засне и видео, което до броени дни ще се появи в ефира на Фен ТВ.

Интересното е, че в създаването на парчето „Какво направи с мен?” са участвали хора от три балкански държави – България, Гърция и Турция. Музиката е дело на един от най-успешните гръцки композитори – Христодулос Сиганос. Партията на струнните е брилянтно изпълнена от турски щрайх оркестър в Истанбул. Записът на песента, смесването и мастерингът на потенциалния хит пък са направени в България в звукозаписно студио Master Music от тонрежисьора Теодор Ташев.

Песента „Какво направи с мен?” има доста специфичен саунд от това и по-различен от това, което предлага родния попфолк напоследък. „Има много живи инструменти, което му придава друго звучене и особен чар.”, обяснява Големият Тони. „Напоследък сякаш сме отвикнали да слушаме живи инструменти , но аз вярвам, че това е истинската музика и в това е бъдещето на попфолка и трябва да се правят повече такива парчета.”, аргументира се българският Василис Карас

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !