Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тони Стораро атакува с нов разбиващ хит

отпечатай новината

05.07.2010 10:00 | Видян 4582 пъти

Тони Стораро атакува с нов разбиващ хит

Тони Стораро е готов да зарадва многобройните си почитатели с нов разбиващ хит със заглавие „Какво направи с мен?”. До няколко дни парчето ще се завърти в радиоефира, а скоро ще се появи и видео към него в ефира на Фен ТВ.

Музиката на песента е дело на гръцкия хитмейкър Христодулос Сиганос, текстът – на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Даниел Ганев. Този път Тони е заложил на по-сериозен текст, който вярва, че ще допадне на феновете. „Вслушах се в мнението на моите почитатели, които ми препоръчаха да изпея нещо с по-различен текст. Разбира се, много се харесват по-провокативните и закачливите думи, каквито имаха последните ми няколко песни, но реших този път да заложа на друго. Мисля, че се получи много добре. Нямам търпение да пуснем парчето, за да видя реакцията на хората.”, сподели развълнувано Големият Тони.

Динамичното парче на Тони Стораро „Какво направи с мен?” със сигурност има потенциал да се превърне в поредния му хит, заради комбинацията от завладяващ ритъм, интересен текст, добър аранжимент и естествено, брилянтно изпълнение. „Този път съм изменил на традицията и няма цифра в заглавието и текста, но съм убеден, че това няма да попречи на успеха на песента.”, шегува се Човека-глас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !