Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Отличен (6) за сина на Тони Стораро

отпечатай новината

01.07.2010 13:00 | Видян 8789 пъти

Отличен (6) за сина на Тони Стораро

Освен суперуспешните си хитове и все по-нарастващата си популярност Тони Стораро има още един повод за радост. Големият му син, Фики бе приет в Националното музикално училище „Любомир Пипков” с профил Поп и джаз пеене, при това с пълна шестица.

Топ звездата на Diapason Records е особено щастлив от факта, че синът му сам се е насочил към музиката. „Оставил съм и двете си деца да изберат своя път в живота. Не съм ги потиквал по никакъв начин да се ориентират към пеенето, но и двамата искат да се занимават с музика. Разбира се, изцяло подкрепям избора им.”, категоричен е Човека-глас.

Фики, който явно е наследил дарбата на баща си, изобщо не е имал колебания относно това в какво училище да кандидатства. Големият син на Тони Стораро сам взел решенето да се яви на изпити след 8. клас в Националното музикалното училище „Любомир Пипков” в София. Вокалните му умения били оценени високо и той бил приет с пълно (6) в профил Поп и джаз пеене. Звездният му баща не крие радостта си от успехите на своя наследник. „Много съм щастлив, че той избра да се занимава с пеене, защото наистина има талант. Не го казвам, защото е мой син, а защото наистина е така и фактът, че на тези трудни изпити е получил най-високата възможна оценка е показателен.”, не крие гордостта си изпълнителят на „2-те сладурани”.

Певецът на годината предвещава бляскаво бъдеще на наследника си Фики, макар едва сега да прави първите си професионални стъпки. „Най-доброто пожелание, което мога да отправя към него, е да задмине моите успехи.”, каза още Тони Стораро.
Топзвездата на Diapason Records признава, че в скоро време може и да изненадат публиката с един семеен дует.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !