НАЙ-НОВИ
Фини признаци на сърдечно заболяване,...
Сърдечносъдовите заболявания са причина за около 170 000...
Люлин – град накрай града: Разговор...
На 19 юни от 19:00 ч. в Бар Сцена, Топлоцентрала (ул....
Фестивал на тайландската кухня стартира в Хилтън София
21.06.2010 10:15 | Видян 2458 пъти

От 21 до 27 юни 2010 г. Хилтън София ще бъде домакин на традиционния фестивал на тайландската кухня - световно известна с уникалните си вкусове и аромати.
За представянето и в София и тази година ще пристигнат двама гост готвачи от известния ресторант Blue Elephant в Хилтън Малта – Джам Мюкчиу и Сомсак Пумпач, които цяла седмица ще приготвят емблематични ястия.
Неделният брънч на 27 юни също ще предложи изненади от Страната на усмивките.
Тайландската кухня е сладка, солена, кисела и пикантна – уникалното съчетание на тези вкусове ще очарова сетивата ви! Типичните тайландски специалитети включват супа, задушено и пържено ястие и пикантна салата, поднесени с разнообразни сосове. Менюто се допълва от екзотични сладкиши и свежи плодове като манго, папая, грозде или пъпеш.
Фестивалът на тайландската кухня в Хилтън София се организира съвместно с Туристическото Представителство на Кралство Тайланд за Балканския полуостров и Почетното Консулство в България.


коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !