ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Какво ви мисли Райна?

отпечатай новината

02.06.2010 16:15 | Видян 14858 пъти | Гласували 2

Какво ви мисли Райна?

 

 Новото попълнение в репертоара на хитовата певица е по текст на Росен Димитров, а музиката и аранжимента са на Крис Кей. Райна засне видеото преди 2 месеца, непосредствено преди заминаването си за Тайланд.

Режисьор на “Какво ти мисля” е Николай Нанков, с когото певицата е създала някои от най-хубавите си видеоклипове. В клипа специално участие вземат балет “Ню екс”, а терен за снимките бе новооткрития аутлет център “The Mall”.

За първи път Райна представи новата си песен пред публика на промоцията на Галена в началото на месец май. “Какво ти мисля” е в модерен ритъм, с много различно от характерното за попфолка комерсиално звучене. Певицата споделя, че в началото е имала резерви относно това как ще се приеме песента, тъй като е много различна от всичко, което е правила досега, но тъй като е човек, който не обича да върви по “отъпкани пътеки” е решила да поеме това предизвикателство.

Риска определено си е струвал, тъй като песента вече спечели сърцата на феновете и вече е една от най-харесваните и поръчвани на бис на участията на певицата. Райна се надява, че с актуалното си, модерно звучене, и с танцувалния и разчупен видеоклип, песента ще се превърне в един от хитовете на лято 2010.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !