Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Райна издава юбилеен албум

отпечатай новината

20.05.2010 10:30 | Видян 10218 пъти

Райна издава юбилеен албум

За всички почитатели на автентичното фолклорно звучене, на 1 септември на музикалния пазар ще се появи третият самостоятелен фолклорен албум на Райна. Албумът ще бъде двоен и ще включва 17 песни предимно от македонския край. Поводът този албум да съдържа толкова много песни и да бъде подготвян с толкова много желание и старание, и то толкова дълго време /певицата започна работа по него по време на участието си във "VIP Dance"/, съвсем не е случаен.

Той ще бъде юбилеен, тъй като излизането му ще съвпадне с отбелязването на 10 години на музикалната сцена за певицата. Четири от включените в албума песни вече са познати на аудиторията - това са "Седнала мома", "Майка Марийка думаше", "Стамена" и дуетът с един от най-красивите македонски гласове Малин Домозетски, "Тежка беше нашата разделба".

Райна споделя, че с нетърпение очаква хубавото време отново да се върне, тъй като планира да заснеме телевизионни версии и на останалите песни от албума, с които да зарадва многобройните си фенове. Певицата е направила много добър и прецизен подбор на песните, включени в албума, като изрично е предпочела те да не са толкова популярни на масовата аудитория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !