Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Галена бройка мерилинки

отпечатай новината

29.05.2010 09:00 | Видян 10648 пъти

Галена бройка мерилинки

Фолкзвездата Галена доказа, че в компанията на дами се чувства не по-малко приятно отколкото в компанията на мъже. Нещо повече, тя се оказа истински ценител на женската красота. Въпреки многобройните си ангажименти пайнерката намери време  да отиде до Пловдив, където на едно място се бяха събрали десетки сексапилни девойки. Поводът бе престижният конкурс Мис Мерилин, който за втора поредна година стартира национална обиколка в търсене на новата българска икона за сексапил. А изпълнителката на хита На две големи поздрави красавиците с няколко песни и искрено купонясва с тях. По традиция първата Мис Мерилин бе избрана в града под тепетата измежду 15 момичета, избрани след предварителен кастинг. Те дефилираха в три кръга по бански, рокли и тоалети от новата колекция на модна къща Романтика.


С нелеката задача да излъчи най-достойната Мерилинка от Пловдив и региона се зае звездно жури в състав: поп идолът Влади Ампов - Графа, сексапилната актриса Виолета Марковска, моделът Петя Велкова, която неотдавна пък направи бляскаво ревю, посветено на модната мания Мерилин. Първа награда на победителката връчи Алисия, която в края на миналата година бе обявената за Моден идол на България заради превъплъщенията си в Мерилин. Нито една от участничките нямаше опит на модния подиум, което много помогна на журито да открие в тях природния талант, криещ чертите на Мерилин. Освен красота и присъствие, те бяха оценявани и за творчество.
Трябва да отбележим, че манията по сексиконата се разпростира все повече. Почти всички гостенки на събитието бяха заложили на прически и грим а ла Мерилин - букли, червено червило, очна линия и много чаровно излъчване.

Да се готвят болярките!
Следващата спирка в търсене на Мис Мерилин ще бъде в старопрестолната столица Велико Търново, която се слави с едни от най-красивите жени в България. Дали пък някоя болярка няма накрая да грабне короната? Отговорът на този въпрос ще разберем на финала на конкурса, който ще се състои в София. До тогава красавици ще бъдат търсени в Бургас, Варна и Благоевград.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !