Лицемерно е да викаш за Испания, а да...

Николета Лозанова скандализира мрежата с едно от...

Белингам призна по коя известна жена...

Един от новите секссимволи във футбола - Джуд Белингам...

Галена и фолк фурии пред камерата на "Горещо"

отпечатай новината

14.05.2010 13:00 | Видян 20345 пъти | Гласували 1

Галена и фолк фурии пред камерата на

На 10 май фолк дивата Галена направи промоция на новия си албум като избра екипа на телевизионния таблоид „Горещо" да отрази събитието, затова тази на 15 май от 22:10 часа предаването ще покаже как Галена представи най-новите си песни, кои нейни колеги и колежки уважиха партито и какво мислят най-любимите поп фолк звезди за нея.

Два часа след полунощ в края на официалната част на вечерта Галена застана пред камерите на „Горещо", за да разкрие подробности около организацията на промоцията:

„Аз съм на мнение, че ако искаш да получиш, трябва да дадеш. За да впечатлиш хората, трябва да се постараеш! Наистина и Галин много ми помогна, защото, ако не беше той, просто нямаше как да се състои това всичко!"

Промоцията бе уважена от най-големите имена във фолк индустрията - нещо не много често срещано в тези среди - които споделиха впечатленията си от Галена и й пожелаха това, за което всеки изпълнител мечтае.

Камелия призна, че познава Галена още от времето, когато не е била толкова популярна и разкри, че звездата на вечерта е имала период, когато се е страхувала да излезе на сцената. Камелия разкрива и подробности за новото телевизионно предаване, на което ще е водеща.

„Човекът Галена го познавам от много скоро, изпълнителят - от много отдавна!... В нея няма скрити и злобни помисли, а пък аз гледам да комуникирам с хора, които не са лицемери и бих казала, че тя е от хората, които не са такива!",  признава Райна и споделя, че много се радва на детето на Галена, но на самата нея още й рано да има дете.

„Нищо лошо не мога да кажа за Галена, защото е страхотен човек и то се вижда колко много колеги - мога да кажа всички колеги - са дошли да я уважат. Това е достатъчно!" - сподели Илиян Тупалката в компанията на Борис Дали, Преслава, Константин, Андреа, Гергана, Валя, Соня Немска с малката си дъщеричка, Малина, Милко Калайджиев и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !