Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Ъпсурт и Ace of base в Ловеч

отпечатай новината

15.03.2008 09:00 | Видян 18411 пъти | Гласували 2

Ъпсурт и Ace of base в Ловеч

Елитен рок ще разтресе през май Ловеч. Задават се концерти на тежките чужди гости - Twisted sister, W.A.S.Р., Ace of base, Dr. Alban, Ja Rule и Maxi Jazz от Faithless. Подгряващите изпълнители ще са все големи родни имена - Румънеца и Енчев, Ъпсурт, P.I.F., Ренегат и Соларис.

Както всяка година, музиката ще е безплатна. Фестивалът е организиран от община Ловеч. Форумът ще бъде открит на 6 май (Гергьовден) с ретропарти, на което ще се развихри триото Dr. Alban, Румънеца и Енчев. На следващата вечер площадът на града ще се превърне в сцена на попа. Първо градусите на настроението ще вдигнат P.I.F., а само няколко минути по-късно шведите от Ace of base ще припомнят на феновете колко е красив животът (Beautiful Life).

На 8 май града ще окупират рап идолите на тийнейджърите Ja Rule и Ъпсурт. Това ще бъде първата изява на американския хип-хопър у нас. Според първоначалния план на Ловеч, трябваше да рапира DMX. Проблемите му с властите в САЩ обаче станаха причина той да не пее за българските меломани тази година.

Джа Рул притежава всички необходими качества, за да замести достойно DMX, смятат организаторите. На денспартито на 9 май пък ще миксират Maxi Jazz от Faithless и диджей AnneMiek.

Фестивалът ще бъде закрит с два концерта на 10 и 11 май. Жиците на доброто настроение ще опънат Twisted sister и W.A.S.Р.. Преди метълвеличията публиката ще подгреят родните рокаджии от Ренегат и Соларис.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !