Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Вулканът спря Анелия, Малина и Илиян

отпечатай новината

20.04.2010 15:20 | Видян 17136 пъти | Гласували 3

Вулканът спря Анелия, Малина и Илиян

Затварянето на въздушното пространство, заради изригналия вулкан в Исландия, отложи международните концерти на звездите на Пайнер. На 17 април българската общност в Англия очакваше с нетърпение гостуването на своите любими изпълнители – Анелия и Илиян.
За Илиян, това щеше да бъде първи концерт във Великобритания, по покана на вестника на българите по света Будилникъ. Почитателите на звездния дует ще имат възможността да се насладят на живо на тоталния хит Две неща през месец май, информира planeta.tv.
С българското парти в Германия се размина и Малина, която дълго се подготвяше за тази музикална визита. Певицата вярва, че скоро ще успее да осъществи своя концерт в хитовия клуб в Берлин, превърнал се в запазена българска територия.
Срещите с българската музика зад граница в началото на май вече са ясни и очаквани от нашите сънародници. Навръх Гергьовден, 6 май, най-проспериращата родна певица по света – Андреа, за първи път ще гостува в Мюнхен. Ден по-късно, Яница ще разгорещи балканските страсти в хитовата механа Див петел в английската столица Лондон.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !