Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ерик се разписва

отпечатай новината

26.03.2010 13:45 | Видян 4214 пъти

Ерик се разписва

След успешния дуетен проект с Валентина Ерик атакува с нов разбиващ хит, наречен Веднъж да се разпиша. Парчето е подкрепено с атрактивно видео, което можете да гледате от днес само в ефира на Фен ТВ.
Талантливият изпълнител на Diapason Records реши да заложи на динамична песен по музика на Костас Боснакис и аранжимент на Наско Петров. За текста Ерик се довери на Диян Георгиев. „Парчето е динамично и се надявам да успее да влезе в дискотеките и да се хареса на хората.”, каза певецът. „Текстът също е доста любопитен. Има страхотна заигравка в него и вярвам, че ще провокира интереса на публиката”, разсъждава той.
Хитовият певец винаги си е падал по провокациите и нестандартната визия и сега го доказва за пореден път. Във видеото към Веднъж да се разпиша, чиито режисьор е Ненчо Касъмов, Ерик е направо неузнаваем. Убийствената му визия отново е дело на дизайнерското дуо Вили и Маури. Тяхна е идеята за конска опашка, с която се появява в кадрите, както и за уникалните тоалети.
„Аз съм отворен за всякакви експерименти. Вили и Маури ми  предложиха идеите си първоначално само като скици. Бях силно впечатлен. Честно казано, се харесах още преди да се видя облечен с невероятните дрехи и с опашката на главата.”, сподели гласовитият изпълнител.
Не пропускайте да видите новия видеоклип на Ерик Веднъж да се разпиша само по Фен ТВ!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !