Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ерик носи надежда с песен

отпечатай новината

01.03.2010 17:00 | Видян 5501 пъти | Гласували 1

Ерик носи надежда с песен

Ерик взе участие в благотворителния концерт „Песента носи надежда”, чиито домакини бяха фолкпевицата Галена и половинката й Галин. Събитието се проведе в  атракцион „Калоянова крепост”, а целта бе да се съберат средства за  Дневния център за деца с увреждания във Велико Търново.
Талантливият изпълнител на „Твоят мъж” бе единственият изпълнител на компания Diapason Records, който бе поканен да се включи в благородната инициатива. „Разбира се, с радост приех да участвам в това начинание. Винаги бих откликнал на покана и бих помогнал с каквото мога.”, сподели Ерик. „Бях много поласкан и заради фактът, че аз бях единствения артист от нашата компания, който бе поканен да се включа в концерта. Мисля, че мина чудесно и се надявам със средствата, които са събрани наистина да помогнем на децата”, категоричен е гласовитият певец.

В рамките на концерта бе проведен и благотворителен търг на картини. Организаторите съобщиха, че събраните средства възлизат на близо 11 000 лева, които ще бъдат предоставени на за оборудване на специализирано ателие за арт терапия в Дневния център за деца с увреждания във Велико Търново.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !