Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Росица Иванова избира "Мис и Мистър УНСС"

отпечатай новината

16.03.2010 18:00 | Видян 13209 пъти | Гласували 1

Росица Иванова избира

"Мис България 2005 " Роси Иванова и "Мистър България" Лъчезар Иванов ще правят кастинг на кандидатите в шестия ежегоден конкурс за красота "Мис и Мистър УНСС", пише vip-bg.info.

Заявки за участие в кастинга ще се подават всеки работен ден от 1 до 19 март включително в Студентския съвет - кабинет 1009 в УНСС.

При записването кандидатите трябва да носят три снимки по избор (цял ръст) в електронен вариант.

Всеки редовен студент или докторант на УНСС може да подаде заявка за участие и да се яви на кастинга, който ще се състои на 12 април (понеделник).

През настоящата 2010 година конкурсът ще се проведе като част от празничните чествания по случай 90-годишнината от основаването на Университета за национално и световно стопанство. Продължава се и традицията изборът на най-красивите студенти в УНСС да премине под мотото "Аз помогнах!".

Това е благотворителна кампания, започната от Студентския съвет още преди две години. Средствата, събрани от покани и дарения в залата по време на спектакъла, са предназначени за подпомагане на дома за деца, лишени от родителски грижи "Даскал Ботю" в град Калофер.

Към настоящия момент общата сума от стартирането на проекта "Аз помогнах!" на университета надхвърля 50 000 лв.

Тазгодишното издание на конкурса ще се състои в две вечери - полуфинална и финална. Полуфиналът на шоуто ще бъде на 26 април (понеделник) в аула "Максима" на УНСС, а връчването на наградите "Мис и Мистър УНСС 2010" ще се проведе на тържествена церемония в същата зала седмица по-късно - 3 май (понеделник).

Спортния агент Георги Градев и топ моделът и ководеща в предаването "Станция Нова" Гери Дончева ще бъдат водещите на конкурса.

Наградният фонд е 5000 лева, като са предвидени и разнообразни специални награди, които се пазят в строга тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !