Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Роси Иванова се увлече по турската баня

отпечатай новината

25.01.2010 16:00 | Видян 8574 пъти | Гласували 1

Роси Иванова се увлече по турската баня

След като направи еротична фотосесия за “Плейбой”, една от най-красивите носителки на титлата Мис България се разсъблече и в СПА центъра на хотел PERSENK. Цял уикенд Роси Иванова глезеше тялото си с различни процедури, но най-въодушевена остана от турската баня. Автентичният СПА ритуал е познат от далечното минало и е екзотична комбинация от Римската и Византийската традиционни бани, съчетана с мюсюлманските учения за чистотата на тялото. Роси първо се загря добре в помещение с горещ и сух въздух на температура 40 градуса. Мис България легна и на приятно затоплената плоча, която отпусна мускулатурата й. След като тялото й бе вече опуснато, загряло и ексфолирано, най-добрият специалист на SPA hotel PERSENK я покри с мека и нежна пяна и й направи масаж по цялото тяло с копринена ръкавица.
“Редовно си правя СПА-процедури, поне 4 пъти в седмицата, най-вече след тренировка. Очарована съм от СПА-центъра в Персенк, има и много добри специалисти, конкурентни на западните. След една такава процедура чувствам пълна хармония между тялото и душата ми и това си личи и от излъчването ми след една турска баня например. С една дума се чувствам одухотворена и заредена с приятна емоция”, сподели Роси.
СПА-центърът на петзвездния хотел се превърна в предпочитано място и на доста други  популярни личности в България. Това още веднъж затвърждава наградата, която SPA hotel PERSENK получи за балнеохотел на годината на гранд церемония, организирана от БАХРА в края на 2009-та.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !