Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа: "С Кубрат сме много щастливи и се гордея с него!"

отпечатай новината

01.03.2010 11:15 | Видян 19473 пъти | Гласували 1

Андреа:

Певицата Андреа разкри доста интересни неща около личния и професионалния си живот в новия брой на онлайн рубриката “Fire news” на Янис Бърдарски.
На въпроса „Има ли злоба и завист между колежките в поп-фолка”, тя отговаря така:

„Аз съм против злобата и завистта! Злобата не носи нищо добро и само затормозява. Според мен не е хубаво човек да завижда на други хора, защото не знае какво плащат за това, което имат. Така, че всеки трябва да се радва на това, което сам е постигнал и направил. Гледам да насочвам емоциите и цялата си енергия единствено върху моите проекти и работата, която върша.”

Относно любимия си Кубрат споделя следното: „С Кубрат сме много щастливи и се гордея с него! Развива се отлично в професионалната си кариера.” А за жълтините по техен адрес и това, че някои се опитват да ги разделят, тя е категорична: „Вече изобщо не забелязвам подобни публикации и това дали някои ни разделя.”
Освен това изпълнителката на хита „Мен си търсил” споделя, че с група “Sahara” й предстои да издадат сингли, които се надява да се харесат не само от българската публика, но и да излезнат извън граница.
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=140747970086

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !