Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Денис Ризов: "В България любовта е безкризисна!"

отпечатай новината

12.02.2010 12:40 | Видян 7644 пъти

Денис Ризов:

Тази събота, 13 февруари, в навечерието на двата празника - на влюбените и на виното, специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Денис Ризов. „Аз празнувам и двата!” - споделя той. – „Между другото в България сме привилегировани в това отношение, защото дори да си сам и нямаш гадже или не си влюбен, винаги можеш да хванеш едно шише и да си махнеш главата!... В любовта криза в България никога няма да има – в България любовта е безкризисна!... Хората, които празнуват Трифон Зарезан, го празнуват 365 дни в годината!”
Денис Ризов разказва за раздялата си с Наталия Симеонова. Двамата сключват брак именно на 14 февруари. „От години не сме заедно! В това няма нищо лошо – ние продължаваме да сме в прекрасни отношения, да се чуваме редовно. Имаме дете все пак – това е нормално!” На хартия обаче двамата все още са семейство и не са се развеждали. „За мен цялата тази работа с брака е адски безсмислена! По принцип за мен бракът като институция няма тежест и мога да го подкрепя с аргументи много!”
В момента Денис живее сам. „Оказа се безкрайно лесно да се грижи човек за себе си!” Наел е жена, която му помага веднъж седмично като почиства и глади. „Аз нямам никакъв проблем с пране, сушене... Не само знам откъде се пуска пералнята, но и можем да си говорим за видове прахове за пране, омекотители... Даже светло-цветните и тъмно-цветните дрехи ги пера отделно! Три перални пускам всеки вторник вечер!...”
Тази събота, специално за празника на влюбените „Горещо” представя и съветите на астроложката Оксана как да подбираме партньорите си според това кога сме родени. „Когато говорим за любов не е толкова важно коя зодия сме според Слънцето - по-важно е къде се намират планетите, които отговарят за емоцията – Луната, Венета и Марс. И асцедентът е важен – с него е много по-лесно да определиш коя зодия ти подхожда, отколкото от слънчевия знак!” – разказва Оксана, разкрива коя зодия с коя си подхожда и прави любовен хороскоп на Денис Ризов.
Какво разкрива хороскопът на Денис Ризов и потвърждава ли думите му в студиото? Какви са аргументите на Денис срещу брака и кога има нужда от торбички за повръщане? Как пере и готви Денис Ризов и в кои случаи му е необходима жена? Как се формира мъжкият характер и какво е готов да направи един мъж, когато обича една жена?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !