Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Наталия: Убедена съм, че с Денис ще сме пак заедно

отпечатай новината

19.03.2009 14:45 | Видян 11799 пъти

Наталия: Убедена съм, че с Денис ще сме пак заедно

"Убедена съм, че с Денис един ще бъдем отново заедно. Може да сме на 80 години, но ще се случи", заявява водещата на "Море от любов" Наталия Симеонова, която тази събота ще гостува в предаването "Търси се" по бТВ. Тя обаче разкрива, че в живота си има нова любов. Водещите на предаването Меги и Нели ще я провокират с неочаквани срещи.  Най-емоционалната от тях ще бъде със съпруга й Денис Ризов, с когото са разделени от няколко години. Сълзите й ще бъдат провокирани от песента белязала съвместния им живот - "От много, много отдалеч". Тя ще прозвучи първо в изпълнение на самата Наталия. Зрителите ще видят уникални кадри от от сватбата й с музиканта.

В изключително откровенно интервю Денис ще признае: "Аз никога не съм искал да се женя за Наталия, не съм искал и да се развеждам с нея. Тя обаче много държеше на сватбата". Той ще й отправи много емоционално предизвикателство - да бъде отново истински щастлива, но без него!

"Това е човекът, на който винаги мога да разчитам", категорична е Наталия. "Убедена съм, че с Денис един ще бъдем отново заедно. Може да сме на 80 години, но ще се случи. Ще стоим около камината, ще пием вино и през смях ще си спомняме за онова, което сме преживели".

Водещата на "Море от любов" ще признае обаче, че в момента е влюбена, но няма да разкрие подробности от личния си живот, защото веднъж вече се е опарила от прекаленото любопитство на медиите.

Другата най-емоционална среща в студиото на "Търси се..." ще бъде с още една от големите й любови - певецът Стенли. Двамата не са се виждали много отдавна и Наталия няма да скрие искрената си изненада от появата му в предаването.

Стенли ще признае, че Наталия е "жена, която дава криле" и ще припомни, че най-успешните му хитове от албума "Пътят към храма" са написани именно от телевизионната водеща. Неговото предизвикателство отново ще я изненада приятно - за своя 50-годишен юбилей Стенли ще поиска от нея да напише текст за негова песен, музиката, на която певецът вече е сътворил.

На живо в студиото Меги и Нели ще срещнат Наталия и с дъщеря й Виктория. Момичето ще признае, че майка й е най-добрата й приятелка, с която нямат тайни една от друга. Вики ще поиска от Наталия да промени визията си и най-вече косата.

И още: Защо "феята на любовта" е обречена на публична самота ще сподели журналистът Георги Тошев, а Хачо Бояджиев ще разкаже как е открил Наталия за телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !