Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Новият клип на Милица "Уникален" - готов до дни

отпечатай новината

06.01.2010 12:00 | Видян 6205 пъти

Новият клип на Милица

Изпълнителката от "Пайнер" Милица обяви, че до дни ще бъде готов клипа към новата й песен "Уникален".  Денс парчето е по музика и аранжимент на Цветан Спасов и текст на Тина Денчева. За видео реализацията му Милица отново се доверява на режисьора Ивайло Спасов, с когото работи и по предишния си клип, предизвикал много коментари - "Мъжете сте лесни".

В "Уникален" Милица пее за начина, по който мъжете възприемат красивите жени - като играчки, които могат да използват докато им омръзнат и след това да захвърлят. За да илюстрира тематиката младата певица се превъплъщава в ролята на жива кукла. В кадрите, в които се появява с двама от атрактивните си танцьори, тя е тъжна и статична. Когато обаче танцува с момичетата, Милица е истинска, дива и секси и разкрива скритата си същност.

Една от най-шокиращите визии в клипа на певицата е тази, в която тя е облечена в прозрачно трико, а по цялото й тяло, включително и пред очите, минават огромни ципове - символ на нежеланието ни да погледнем истината в очите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !