Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Милица отрече секса на първа среща

отпечатай новината

14.05.2009 12:30 | Видян 4555 пъти | Гласували 1

Милица отрече секса на първа среща

„Не одобрявам секса на първа среща. Това е личен избор, който всяка жена трябва да направи за себе си и при мен такова нещо няма как да се случи”, заяви Принцесата на „Пайнер” Милица в отговор на въпроса „За или против сексът на първа среща”. Темата бе разисквана от водещата Марта Вачкова и гостенките й в толк-шоуто по БНТ „Жените”.

Милица обясни позицията си против по-агресивното сексуално поведение с това, че е била възпитана консервативно от своите родители. „Има и още нещо - допълни певицата. – За един мъж е много по-интересно нещата да не се случат веднага, а да има някаква игра, изчакване. Така всичко е по-сладко - когато очакваш да се случи. Но трябва да проявиш търпение.”

Милица експлоатира темата за секса и в последния си хит – песента „Сексът продава”, където защитава именно тази теза – че красивите момичета, които излизат да се забавляват вечер не търсят преживявания за една нощ.

 „Сексът продава” е песен  за това, че е важно и хубаво да бъдеш секси и атрактивна, но да го поднесеш с класа и изящество” – обяснява Принцесата на „Пайнер”.
В момента тя работи по нова песен, в която смята да продължи темата, която е вдъхновена и от предаването на Марта Вачкова.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !