Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Striptease" - английският сингъл от новия албум на Аксиния

отпечатай новината

28.12.2009 10:30 | Видян 7042 пъти | Гласували 2

Дни след излизането на дебютния си албум „Новата Пепеляшка”, една от най-атрактивните български поп-певици Аксиния представи и английската версия на едноименния си хитов сингъл и клип, със заглавие "Striptease". Впечатляващият аранжимент от наситени синтове, мощен бийт и китарни рифове е разработка на световноизвестните музикални продуценти Yin Yang Productions (Alfred Tuohey, Thanh Bui), по музика и текст на Жени Джамбазова. Yin Yang Productions продуцират за всички мейджър лейбъли и работят за първи път с български изпълнител. Вокалите са записани в България, a мастеринга на двете версии е осъществен в известно студио в Ню Йорк.
 
Стилното и динамично видео на "Новата Пепеляшка" е на режисьора Валери Милев и е реализирано само за един снимачен ден, през месец септември. За визиятa на Аксиния в клипа са използвани оригинални модели на дизайнерките Станимира Янакиева и Вяра Бориславова от "SV Fashion studio". Доста интересна е частта в края на клипа, в която Аксиния се "размножава", подобно на ефекта във филма "Матрицата". Видеото на българската версия може вече да се види по всички музикални телевизии в България, както и в много интернет сайтове.
 
След като за четири години сексапилната Аксиния направи четири клипа, през 2009 год. тя беше изненадващо продуктивна и засне три нови (предишните два за тази година са "Губиш" и "Две лица") и бе избрана за корица на много български списания. От екипа на певицата споделят, че са вече напълно готови и с избора на парчета за втория й албум. Аксиния се изяви успешно и в предаването "Dancing Stars 2" по БТВ, приключило наскоро.
 
Първият албум на Аксиния "Новата Пепеляшка" е вече на музикалния пазар и съдържа 11 заглавия (от които три ремикса). Оригиналната графична концепция и изработка е дело на известната Мел от "Биг Брадър". Сред авторите на музиката, аранжиментите и текстовете са Дани Милев, Миро, Стоян Михалев, студио PRO-X, Жени Джамбазова, Графа, Ивайло Вълчев, Ваня Щерева, Аксиния, Мирослав Гечев, Крум Сираков, Антон Петров, проектът Urban&Zeiss и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !