Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аксиния танцува с баба си

отпечатай новината

04.12.2009 17:00 | Видян 8709 пъти | Гласували 1

Аксиния танцува с баба си

В неделя вечер полуфиналистите във втория сезон на Dancing Stars ще танцуват бачата, меренге, мамбо и рокендрол. За поставената им задача - танц с роднини, звездите участници са подготвили много изненади за зрителите.

Пищната певица Аксиния е поканила 78-годишната си баба Йорданка на танц на парчето на Петя Буюклиева "Жена на всички времена".

Всепризнатият комик Краси Радков ще танцува не с кого да е, а със своя колега Виктор Калев, с когото са част от семейството на "Шоуто на  Слави". Тъй като и Краси и съпругата му Станислава  са част от шоуто, по регламент е невъзможно да направят общ танц, а и все пак са конкуренти за титлата Крал или Кралица на бала.

Годжи и брат му ще тропнат кръшна ръченица, а Етиен Леви заедно с дъщеря си Емануела ще изпълни танц на парчето „Хава Нагила".

Мадлен Алгафари пък ще бъде подкрепена от съпруга си Нидал Алгафари. В танца си двамата ще пресъздадат живота в тяхното семейство през последните два месеца и Нидал ще се преобрази до неузнаваемост.

Бианка Панова също е поканила съпруга си - д-р Чавдар Нинов, на танц. Двамата ще представят Япония на сцената на Dancing Stars, демонстрирайки силата на самурая и търпението на гейшата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !