Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Алекс Раева: Шоуто на Слави ми пречеше

отпечатай новината

17.12.2009 10:20 | Видян 9578 пъти | Гласували 1

Алекс Раева: Шоуто на Слави ми пречеше

"Чакам следващия, който ще ми разбие сърцето”, заяви тези дни в типичния си откровен стил певицата, моделиерка и бъдеща ТВ водеща Алекс Раева, съобщи dir.bg.

Бившата беквокалистка и Слави се залюби с бизнесмена Камен Атов и двамата дори заговориха за брак, но всичко пропадна с гръм и трясък. От тормоза Раева се стопи с цели 15 кила и определи “рецептата” си за вталената фигура така: “Тормоз, низ от предателства, включващи дори физическо посегателство”. 

Бъдещата екранна партньорка на Мария Игнатова твърди, че не би потърсила съвет от Трифонов за новата си работа. “Това, което ще правя, е ново като позиция за мен и няма нищо общо с онова, което съм правила преди. По-скоро шоуто на Слави ми пречеше, защото бях много скована и трудно се отпусках” . 

Запитана какви са отношенията й с Дългия в момента, Алекс дава отговор, пълен в противоречия: “Никакви. Не сме се виждали, откакто напуснах шоуто. Поздравяваме се, ходила съм в шоуто да го гледам. Бях в публиката и на “Мюзик айдъл”. Никога не мога да прекъсна и отношенията си с “Ку-ку бенд” - те са ми били като семейство. И с Деси се чуваме, тя е в Америка, имаме връзка за цял живот”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !