Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Звездите пазаруват от щанда на И АЗ МОГА

отпечатай новината

01.12.2009 15:20 | Видян 6028 пъти

Звездите пазаруват от щанда на И АЗ МОГА

И АЗ МОГА кани гости на официалното откриване на своя щанд в ЦУМ – етаж 3 на
4 декември (петък) от 17:00 ч.

ЦУМ предоставя безвъзмездно на И АЗ МОГА щанд в престижния магазин до края на годината. Там можете да си закупите разнообразни аксесоари от линията I Can Too и така да подкрепите създаването на център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
На щанда можете да откриете и атрактивни подаръци, предоставени от поддръжници на инициативата: сувенири, ръчно изработени от Ваня Щерева, нейни книги, произведения на Тома Марков, Любен Дилов-син и на други български автори. Също така детски книги на издателство „Фют”, аксесоари на SV Fashion Studio и Zona Urbana, новия албум на група Nasekomix. От щанда можете да си закупите хранителните добавки на „Мирта Медикус” и лакомства на „100 гр. сладки”.
Процент от тяхната продажба също отива за създаването на центъра.

По време на събитието танцьори от “The Center” ще представят аксесоарите I Can Too с атрактивни хип-хоп танци. За техния стайлинг ще се погрижи певицата и дизайнерка Алекс Раева.
 
На откриването ще присъстват много от лицата на И АЗ МОГА, които подкрепят идеите на инициативата като: групите D2 и Остава, Ваня Щерева, Galia, Алекс Раева, Орлин Павлов, Сантра и Кристо, група Насекомикс, акстрисата Биляна Петринска, група Мастило, Любен Дилов-син, писателят Георги Тенев и поетът Тома Марков и др.

Непосредствено след откриването на щанда, И АЗ МОГА кани своите гости в шоурума на най-новия си партньор – мебелна къща НИДО на етаж 4 – по случай откриването на новата зона за подови настилки и стенни облицовки.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !