Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Турчин и малийка спечелиха Best Model of the World 2009

отпечатай новината

14.12.2009 14:45 | Видян 9253 пъти

Турчин и малийка спечелиха Best Model of the World 2009

С грандиозно шоу на голяма и скъпа сцена в трета зала на НДК се проведе гала церемонията на международния конкурс Best Model of the World  2009. Аиша Дико от африканската държава Мали и Еркан Мерик от южната ни съседка Турция бяха окичени с най-престижните корони лично от собственика на конкурса Г-н Еркан Озерман и лицензиантът г-н Силвестър Лолов.
В надпреварата се включиха рекорден брой модели (122) от 77 страни. България спечели награда в лицето на Диана Иванчева, обявена за най-добър фотомодел заедно с колегата й Флориан Алфано от Монако. Първи подгласници на победителите символично станаха представителите на Сърбия и Косово. С музикални изпълнения се включиха Миро, турската поп звезда Сибел Тюзюн и Лили Иванова, която направи премиера на новата си френска песен.
Сред спонсорите на мащабната продукция бе Шато Копса на бизнесдамата Петя Стаевска. Кметът на София Йорданка Фандъкова гледа спектакъла от вип зоната. В залата бяха забелязани и немалко звезди от родния шоу елит, сред които певицата Таня Боева, актрисата Диана Любенова, Цеци Красимирова, Божидара Бакалова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !