ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Мехмед от "Перла" пристига в София

отпечатай новината

16.09.2009 17:15 | Видян 10348 пъти | Гласували 2

Мехмед от

Мехмед, красавецът от сериала „Перла" ще бъде специален гост на 22-то издание на световния конкурс за професионални модели BEST MODEL OF THE WORLD 2009.

Гала церемонията ще се проведе на 11 декември 2009 в зала 3 на НДК.

Преди часове NG Partners получиха информация, че той е приел поканата да гостува на финалите на тазгодишното издание на конкурса, който е в София. Все още не е потвърдено дали ще пристигне сам или с компания.

Къванч Татлъ, известен в България като красавецът от хитовият турски сериал, е носител на престижната награда на BEST MODEL OF THE WORLD 2002.

Дамата, с която той споделя този приз е португалката Евелина Перейра. Световният конкурс BEST MODEL OF THE WORLD (Най-Добър Модел на Света) е един от малкото лицензирани конкурси за професионални модели в света, които показват, техните професионални умения на световната сцена.

Той е основан през 1987 г. в Истанбул (Турция). След 21 годишна история, конкурсът за първи път напуска границата на Турция. Тази година, домакин на финалите и гала церемонията на BEST MODEL OF THE WORLD 2009 е България, София. Продажбата на билети за шоуто, ще започне в началото на следващия месец.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Мехмет кръшка на Инджи?

Няма коментари към тази новина !